De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Meld uw participatieproject voor 14 september aan voor de MOVISIE participatieprijs

Amsterdam, zondag 26 augustus 2012

Bevordert u de arbeidsparticipatie van kwetsbare mensen? Geef u dan nog voor 14 september op voor de MOVISIE Participatieprijs! Dit is een gloednieuwe prijs, die jaarlijks een project bekroont dat de participatie van kwetsbare groepen bevordert. In 2012 is het thema arbeidsparticipatie. De winnaar(s) van de Participatieprijs krijgen een methodiekprijs van 40 uur waarmee zij een professional aan hun project kunnen laten werken.

De MOVISIE Participatieprijs bekroont jaarlijks een project dat de participatie van kwetsbare groepen bevordert. De Participatieprijs is de opvolger van de MOVISIE Diversiteitsprijs. De winnaar van de Participatieprijs krijgt een methodiekprijs van 40 uur. Hiermee kan een professional worden ingeschakeld om het project verder te verbeteren of uit te breiden. Ook zal MOVISIE de beste projecten op allerlei manieren onder de aandacht brengen.

Thema 2012: arbeidsparticipatie
Kansen op de arbeidsmarkt zijn voor veel mensen nog veel te klein. Hoe haal je als werkgever deze mensen erbij? Hoe verander je bedrijfsculturen? Bent u betrokken bij een project over arbeidsparticipatie, of kent u een inspirerend voorbeeld van een dergelijk project? Draag dit dan nu voor

Waarom deze prijs?
Met de MOVISIE Participatieprijs willen we succesvolle participatieprojecten voor het voetlicht brengen. Zodat steeds meer bedrijven en organisaties geïnspireerd raken en er steeds meer mensen kunnen participeren. Nederland verandert steeds meer in een participatiesamenleving, en allochtonen, mensen met een beperking of ouderen zijn niet bij voorbaat kwetsbare burgers. Toch dreigen nog steeds groepen buiten de boot te vallen. Er zijn gelukkig steeds meer bedrijven en organisaties die deze groepen succesvol stimuleren om te participeren. Dat wil MOVISIE laten zien.

Draag een project voor!
Wilt u een project voordragen voor de MOVISIE Participatieprijs 2012?  Ga naar de website van Movisie Meerdere projecten voordragen kan ook! Deadline voor inzending is 14 september 2012.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support