De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Meer dan handen award 2012 voor beste vrijwilligersprojecten

Amsterdam, vrijdag 7 september 2012

Ook dit jaar wordt er weer een Meer dan handen award uitgereikt. De award wordt uitgereikt op 7 December aanstaande, de internationale vrijwilligersdag in Madurodam. Er zijn verschillende prijzen te winnen voor vrijwilligersprojecten en burgerinitiatieven maar ook bedrijven en gemeenten die actief samenweken met vrijwilligersprojecten. Ken je of werk je mee aan een vrijwilligersproject die wel een prijs verdient? Aanmelden kan tot 15 oktober a.s. via www.vrijwilligerswerk.nl.

Naast zelf inschrijven is het ook mogelijk projecten, gemeenten of bedrijven voor te dragen. Meer informatie op www.vrijwilligerswerk.nl of word lid van de LinkedIngroep Vrijwilligerswerk. Volg ons op Twitter via @movisie #mdh12.

Innovatie, Verbinding en Competentie
Er worden prijzen uitgereikt in drie categorieën: Innovatie, Verbinding en Competentie. Nieuw is de Samenwerkingsprijs. Gemeenten en bedrijven die actief samenwerken met vrijwilligersprojecten en burgerinitiatieven maken kans op de Meer dan handen Samenwerkingsprijs 2012. Er zijn prijzen te winnen tot maar liefst € 5.000.


Stemmen
Alle deelnemers worden op www.vrijwilligerswerk.nl gepubliceerd en er kan gestemd worden. Degene die de meeste stemmen verzamelt, wordt in ieder geval genomineerd. In totaal worden 24 deelnemers genomineerd in verschillende categorieën, waarvan er 5 een prijs winnen. De Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2012 zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden ondersteund door Vereniging NOV, de VNG en de VriendenLoterij.

Meer informatie De organisatie ligt in handen van MOVISIE. Voor meer informatie:www.vrijwilligerswerk.nl of Nienke van Helden 030 7892197/06 22791807. Volg ons op Twitter via @movisie #mdh12 of word lid van de LinkedIngroep Vrijwilligerswerk.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support