De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Lichtjesnacht 2012 op het Zonneplein

Amsterdam, donderdag 6 december 2012

Op 14, 15 en 16 december wordt de Kerst echt ingeluid op het Zonneplein. Op de eerste Zonneplein Lichtjesnacht tijdens de 3e editie van Winters Binnen is er van alles te doen op het Zonneplein. Er is een groot openingsfeest op vrijdagavond en ook op zaterdag en zondag is er veel te beleven voor jong en oud. Muziek, theater, kinderactiviteiten, verhalen, workshops, een buurtlunch, kerstkoffermarkt, een expositie, de winkels zijn langer open en nog veel meer.

Weet je het nog? De Zonneplein Terrasjesdag afgelopen zomer? Wat was het gezellig! Kom dus ook naar de Zonneplein Lichtjesnacht.

Elk jaar hult Tuindorp Oostzaan zich in een feeërieke kerstsfeer. Zo rond half november gaan in veel tuinen, soms hele straten, langzaam de lichtjes aan. En elk jaar zijn er weer meer tuinen die uitbundig worden versierd. Met herten, sleeën, sterren en lantaarns in alle denkbare kleuren.

Dit jaar wordt de mooiste tuin beloond met de Tuindorp Oostzaan Kerstbokaal. De winnaar wordt op 14 december tijdens het feestelijke kerstweekend op het Zonneplein bekend gemaakt.

Locatie
Zonneplein
Amsterdam-Noord

Kosten
Gratis

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support