De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leer/werkplekken op 5D festival

Amsterdam, dinsdag 27 maart 2012

Het festival is op zoek naar 70 jongeren met een beperking die een leer/werkplek zoeken. 5D staat voor de dimensies van de zintuigen. Het festival is een culturele beleving voor zicht, tast, reuk, smaak en gehoor. De inmiddels derde editie van het festival vindt plaats op zaterdag 15 september 2012 op de NDSM-werf in Amsterdam.

Leer/werkplekken
Festival 5D heeft nu nog plekken bij de PR&Communicatie (1), Marketing (2), Bureaumedewerker (1), Festivalorganisatie (2) of Productie theatervoorstellingen (2), Documentaire maken (4) en voor podiumkunstenaars (20). Bekijk alle stageplekken op: http://www.festival5d.nl/nieuws/vacatures

Ervaring opdoen in culturele sector
“Festival 5D vindt het belangrijk om jongeren met een beperking op weg te helpen naar een baan. Daarom bieden wij leer/werkplekken aan gemotiveerde, enthousiaste jongeren met een handicap aan om waardevolle ervaring op te doen en hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen,” aldus directeur Beer Boneschansker. Onder meer gaat het festival met een groep jonge theatermakers Festival 5D negen korte theaterproducties zelf produceren. Jongeren met en zonder beperking krijgen de kans mee te spelen in één van de theater- of toneelproducties en worden begeleid door ervaren regisseurs uit de theaterwereld. Het festival is daarom ook op zoek naar spelers, dansers, performers en artiesten met een handicap.

Festival 5D
Wanneer: 15 september 2012
Tijd: 11.00 – 20.00 uur
Locatie: NSDM-werf, Amsterdam
Website: www.festival5.nl
Vacatures: http://www.festival5d.nl/nieuws/vacatures
Twitter: @Festival5D

Oproep
Indien u in uw omgeving jongeren weet die geinteresseerd zouden zijn in deze unieke kans om ervaring op te doen in de culturele sector en een beperking hebben, kunnen ze contact opnemen met Joanne de Roest jderoest@xs4all.nl of 06 - 400 44 502.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support