De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Korte film ‘Vermist’ in première

Amsterdam, woensdag 30 mei 2012

Afgelopen najaar maakten 5 buurtbewoners met een lichte verstandelijke   beperking in samenwerking met filmdocente Linda Vosjan de film ‘Vermist’.

“ Vermist” is een korte film over de vermissing van een meisje op IJburg. De film is van het begin tot het eind door de deelnemers zelf gemaakt. Vanaf het script tot het acteren en filmen op de diverse locaties op IJburg, zelfs in een studio van RTV Noord Holland; ze mochten het allemaal zelf bedenken.

De film zal van 25 mei t/m 3 juni vertoond worden op het IJburg Foto en filmfestival (IJFFF).

Linda Vosjan begeleidde ze. "Het enige wat ik deed is het realistisch en uitvoerbaar houden. Aan enthousiasme was  zeker geen gebrek” aldus Vosjan.  

Samen in Oost en Centrum 
De film Vermist is onderdeel van het project Samen in Oost en Centrum. Dit project is een samenwerking tussen Civic, Dynamo, IJsterk, Stichting Prisma en stadsdelen Oost en Centrum. Doel is het integreren van mensen met een verstandelijke beperking in eigen buurt. De samenwerking stimuleert het ontmoeten van mensen zonder en met een beperking.  

Openbare vertoning 
Op woensdag 30 mei is er van 13:00 tot 14:30 uur een speciale vertoning van Vermist voor deelnemers, betrokkenen en genodigden in het Vrijetijds Centrum van IJburg. 

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Neem contact op met: Elvira Jungslager,  06 21 70 41 93, jungslager@stichtingprisma.nl.    

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support