De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Kick off Dutch Street Cup bekend gemaakt

Amsterdam, woensdag 8 februari 2012

Op 18 februari vindt de kick off van Dutch Street Cup 2012 in Alkmaar plaats, op het Waagplein hartje centrum. 
DSC partner Actief Talent Alkmaar haalt alles uit de kast om er een groot festijn van te maken. In 2012 doen maar liefst 19 steden met 32 teams mee: 26 herenteams en 6 damesteams.

Dutch Street Cup 2012 belooft opnieuw een mooie en spannende competitie te worden. Na de kick-off in februari volgen speeldagen in verschillende steden, zoals Assen, Den Haag, Leeuwarden, Breda en Utrecht. Met als hoogtepunt de finale op 17 en 18 augustus die traditiegetrouw op De Dam in Amsterdam plaats vindt, en waar wordt uitgemaakt welk heren- en damesteam de Nederlandse kleuren zullen verdedigen op de Homeless World Cup in Mexico City van 7 tot 14 oktober 2012.

Voor wie
Stichting Life Goals organiseert vanaf 2008 de nationale voorrondes van de Homeless World Cup. Dit is HET WK straatvoetbal voor dak- en thuislozen. Deelnemers uit 64 landen komen jaarlijks samen op dit prachtige voetbalfestival. 

Om je te plaatsen voor de Homeless World Cup moet je samen met jouw team de Dutch Steet Cup winnen. Dit is een landelijke straat voetbalcompetitie waar diverse instellingen aan deelnemen. Samen met jouw team strijd je gedurende een seizoen tegen andere teams van instellingen. Daarnaast werk je aan je eigen ontwikkeling. Het doel van de competitie is om zowel sportief als maatschappelijk grote sprongen voorwaarts te maken!

Aanmelden
Er zijn nog plekken over voor teams die aan extra toernooien willen deelnemen. Hebben jullie interesse, laat het ons dan weten! 

Judith de Keijzer 
Woudenbergseweg 56-58 
3707 HX Zeist 
T. 0343-499787 
E. judith.dekeijzer@stichtinglifegoals.nl
I. www.stichtinglifegoals.nl / www.dutchstreetcup.nl

Bron foto: website Stichting Life Goals

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support