De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Invoer voor de Digitale Participatiekaart van start in 4 stadsdelen

Amsterdam, maandag 19 maart 2012

Op donderdag 29 maart is er een startbijeenkomst in het kader van het project Digitale Participatiekaart in stadsdeel Noord. Op de startbijeenkomst krijgen alle aanbieders van activiteiten voorlichting over jekuntmeer.nl en kunnen ze direct hun eigen activiteiten invoeren. Eerder dit jaar is er in stadsdeel Oost, Zuidoost en Centrum al gestart met het benaderen van alle organisaties voor de Digitale Participatiekaart. 

Alle stadsdelen hebben gemeenschappelijk besloten om jekuntmeer.nl te gebruiken als Digitale Participatiekaart die fungeert als een sociale kaart op het gebied van activiteiten.

Op jekuntmeer.nl staan activiteiten in de buurt, cursussen en leerwerktrajecten. Voor iedereen die hulp nodig heeft bij het vinden van passende activiteiten of werk. Elke organisatie kan de activiteiten zelfstandig beheren en actualiseren. Ook biedt de website de mogelijkheid tot het plaatsen van foto’s, films en nieuws. In mei zullen alle activiteiten in Oost, Zuidoost en Centrum ingevoerd zijn. In april wordt er een start gemaakt met de Digitale Participatiekaart in West, in mei in Zuid en in juni is Nieuw-West aan de beurt.  

Aanbieders van (welzijns)activiteiten die activiteiten willen plaatsen, kunnen zich melden voor een persoonlijk account. Ook is het mogelijk om nieuws te plaatsen op de Homepage van jekuntmeer.nl.

Meer informatie bij stichting De Omslag. Tel (020) 4860149 of helpdesk@jekuntmeer.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support