De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

gratisstoppenmetdrinken.nl

Amsterdam, donderdag 13 december 2012

Ondanks een groot aanbod aan therapieën is de taboesfeer rond alcohol nog zeer groot en lukt velen niet om dit probleem aan te pakken. Op de website gratisstoppenmetdrinken.nl verwijst de stichting alcoholverslaafden en veeldrinkers naar een aantal gratis behandelingen. Zo kunnen zij gemakkelijker, laagdrempelig en anoniem hun eigen keuze maken voor een gratis oplossing om hun probleem aan te pakken.

De Stichting Gratis Stoppen met Drinken is opgericht om de drempel naar minder drinken of stoppen met drinken te verlagen. De website biedt een gemakkelijke eerste opstap, waarmee u direct aan de slag kunt. Zo vindt u er o.a. zelftests om uw risico te testen op o.a. alcohol, cannabis, cocaine, gokken, tabak.

Verder streeft de stichting naar een brede publiekscampagne die het taboe rond alcoholgebruik helpt te doorbreken. Wist u dat er meer dan 1 miljoen mensen in Nederland problemen hebben met alcoholgebruik?

De Stichting gratis Stoppen met drinken wil een brede maatschappelijke steun verwerven, aan fondsenwerving doen en laagdrempelige behandelingen in de Basis Zorgverzekering trachten te laten opnemen. Om dit alles te bereiken werkt de Stichting Gratis Stoppen met Drinken nauw samen met allerlei organisaties, de overheid en het bedrijfsleven. 

Voor meer informatie leest u de publicaties op de website www.gratisstoppenmetdrinken.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support