De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Gemeente Amsterdam lid van de HyER

Amsterdam, vrijdag 9 november 2012

Vanaf oktober is de gemeente Amsterdam lid van HyER. HyER staat voor Hydrogen, fuel cells and electro-mobility in European Regions.Deze organisatie richt zich op het monitoren en ontwikkelen van emissievrije mobiliteit (waterstof en elektrisch). De organisatie heeft recent van de Europese Commissie (EC) de opdracht gekregen een monitoringsprogramma op te zetten voor deze technieken. 

De EC verwacht veel van deze monitoring en zal de uitkomsten en bijbehorende aanbevelingen gebruiken voor haar beleid voor duurzame mobiliteit in de komende jaren.

Verder voert HyER Europese projecten uit die leiden tot een groei van uitstootvrije kilometers in Europa. HyER geeft Amsterdam, maar ook Rotterdam, Noord Brabant en Friesland, de mogelijkheid optimaal gebruik te maken van het Europese netwerk op het gebied van electromobiliteit en deel te nemen aan interessante projecten.

De gemeente Amsterdam deelt via HyER de eigen ervaringen rondom slimme en schone mobiliteit. Dat is zeker interessant gebleken voor de andere leden van HyER en de EC.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support