De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Finale Dutch Street Cup 2012

Amsterdam, woensdag 15 augustus 2012

Stichting Life Goals is in 2010 opgericht ter bevordering van de sportparticipatie van mensen die maatschappelijk buitenspel staan. De Dutch Street Cup is hier een prachtig voorbeeld van. Wekelijks horen wij verhalen van mensen die via de Dutch Street Cup weer vrienden hebben gemaakt, lid zijn geworden van een vereniging of zelf coach zijn geworden. Dat is waar wij het allemaal voor doen!

De Dam in Amsterdam vormt op 17 en 18 augustus wederom het finalepodium van dit bijzondere sportprogramma. Wie wordt de kampioen van Nederland en vertegenwoordigt Nederland in oktober op de Homeless World Cup in Mexico-City?

De Dutch Street Cup telt dit jaar 19 deelnemende steden en meer dan 50 betrokken maatschappelijke organisaties. De lokale betrokkenheid is in alle steden groot, getuige de aanwezigheid van burgemeesters, wethouders, directeuren, supporters en spelers van Betaald Voetbal Organisaties. Het project krijgt steeds meer zichtbaarheid. Daar gaan wij de komende jaren, samen met u, uiteraard mee door!

Wij hopen u te mogen ontvangen tijdens de finale.

Datum: zaterdag 18 augustus 2012
Locatie: de Dam Amsterdam / DHC supportersdek
Tijdstip: van
10:00 uur tot 17:30 uur speelronde
14.00 uur: Wedstrijd Amsterdamse politici – Stichting Life Goals
16.30 uur: Start finales
17.15 uur: Prijsuitreiking

www.dutchstreetcup.nl

Homeless World Cup naar Nederland?

Op vrijdag 11 mei j.l. tijdens het 125 jarig jubileumgala van het Leger des Heils heeft gemeente Amsterdam zich officieel kandidaat gesteld voor de Homeless World Cup 2014 / 2015. Burgemeester Van der Laan heeft het bidbook namens alle betrokken partners, het Leger des Heils, gemeente Amsterdam en stichting Life Goals overhandigd aan Homeless World Cup President Mell Young.

Aan het WK participeren 70 teams uit 50 landen. In oktober vindt de Homeless World Cup plaats in Mexico-City en Polen is in 2013 het gastland. In augustus wordt bekend gemaakt in welk land de Homeless World Cup 2014 gaat plaatsvinden.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support