De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Dutch Street Cup 2012

Amsterdam, donderdag 10 mei 2012

Zaterdag 18 februari is de vijfde editie van de Dutch Street Cup van start gegaan in Alkmaar. Dit seizoen neemt elk team deel aan minimaal 5 toernooien.

De speelronde in Amsterdam op 12 mei aanstaande op het terrein van de Westergasfabriekis een verplicht toernooi en alle teams zullen hierbij aanwezig zijn. Elk toernooi heeft een dagwinnaar. De ranking van die dag wordt doorgevoerd in de totale ranking die belangrijk is voor de indeling van de teams tijdens de finaledagen in augustus.

Op 17 en 18 augustus 2012 vindt de finale van de Dutch Street Cup plaats op De Dam in Amsterdam. Evenals vorig jaar, hebben we dit jaar twee kampioenen, namelijk een dames- en herenteam.

De winnaars van de Dutch Street Cup vertegenwoordigen Nederland op de Homeless World Cup in Mexico-stad. De Homeless World Cup zal plaatsvinden van 6 t/m 14 oktober 2012.

Zaterdag 12 mei aanstaande vindt een extra speelronde van de Dutch Street Cup plaats in Amsterdam. Op het terrein bij Westergasfabriek worden de wedstrijden gespeeld. Om 10.00 uur starten de eerste wedstrijden.

Adres:
Westergasfabriek
Polonceaukade 27 
1014 DA Amsterdam 

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support