De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De Grafische Dienst

Amsterdam, maandag 16 juli 2012

De Grafische Dienst is een dynamisch grafisch ontwerpbureau waarin vrijwilligers hun talenten kunnen benutten, en zich van hun professionele kant laten zien. Zij vinden in het werk waardering, respect en acceptatie bij zichzelf, maar ook bij de zo belangrijke samenleving. De basis voor herstel van binnenuit wordt hier gelegd en verlengd.

De Grafische Dienst fungeert als werkervaringplek en is gestationeerd op twee locaties: Werk-, Ontmoetings- en Leer Centrum (WOLC) de Stek op IJburg en Mentrum Polikliniek Wisselwerking in Diemen.

De Grafische dienst stelt zich, naast het opbouwen van een tevreden klantenkring, ten doel om andersdenkenden de kans te geven zich te ontplooien en te ontwikkelen op het gebied van de grafische vormgeving, in een veilige sfeer. 

De ideale samenleving bestaat niet, maar een samenleving waarin plek is voor iedereen, waarin anders-zijn niet wordt veroordeeld maar waarin mensen worden beoordeeld op hun talenten is mogelijk. Anders-zijn wordt bij De Grafische Dienst een voordeel in plaats van een nadeel.

Er schuilen vele talenten achter de mensen die anders-zijn en die niet in de gelegenheid zijn geweest om zich te specialiseren. Zonder diploma`s en werkervaring komen deze mensen nog veel te weinig terecht op die plekken waar zij zich het meeste thuis voelen.

De Grafische dienst stelt zich, naast het opbouwen van een tevreden klantenkring, ten doel om andersdenkenden de kans te geven zich te ontplooien en te ontwikkelen op het gebied van de grafische vormgeving, in een veilige sfeer. Diensten zijn: ontwerpen van o.a. logo`s, flyers, affiches, visitekaartjes, folders en boekomslagen. Vormgeven van boeken, (scheur)kalenders, onderzoeken, proefschriften. Laten verzorgen van allerlei drukwerk bij diverse drukkers. Corrigeren ebn redigeren van teksten.

De Grafische Dienst biedt tevens een platform aan auteurs. Twee nieuwe uitgaven zijn ‘Wie ben ik echt?’ van Ronald de Waal en ‘Dansen boven de stad’ van Olga de la Fontaine. Beide boeken zijn te bestellen bij alle internet,- en gewone boekhandels of bij De Grafische Dienst. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support