De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Conferentie: OP DE OMSLAG AF!

Amsterdam, maandag 15 oktober 2012

Loslaten, vertrouwen & verbinden
Conferentie 22 november
De Meervaart Amsterdam
Van 10:00 tot 16:30

Op 22 november 2012 vindt voor de zevende keer de Participatiemarkt plaats, de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor zorgprofessionals en burgers in een kwetsbare positie. Onderdeel van deze markt is OP DE OMSLAG AF!, een essentiële conferentie voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen rond participatie en cliëntsturing.

INFORMATIE EN INSPIRATIE
De conferentie informeert een zo breed mogelijk publiek over thema’s als eigen kracht, cliëntsturing en zelfbeheer. Centrale thema’s van de conferentie zijn dit jaar samenredzaamheid en samensturing. In plenaire sessies en workshops worden uiteenlopende deelthema`s onderzocht, met inspirerende voorbeelden uit het hele land.

Kijk hier voor het programma

WORKSHOPS
Naast een plenaire opening en sluiting biedt de conferentie acht workshops waarvoor bezoekers zich alleen kunnen inschrijven op de dag zelf. Deze workshops bestaan uit twee delen: een informerende ochtendsessie en een praktijkgerichte middagsessie waarin ontwikkelingen en initiatieven rond participatie en cliëntsturing worden uitgediept.

U moet zich wel even inschrijven voor de workshops. Dat kan op de dag zelf tussen 9.00 en 10.00 uur bij de conferentiebalie in De Meervaart, Meer en vaart 300, 1068 LE Amsterdam.

Kijk hier voor de workshops

AANMELDEN
Alle betrokkenen zijn van harte welkom: van professionals uit zorg en welzijn tot RIBW-bewoners, van managers tot buurtbewoners en van ervaringsdeskundigen tot vrijwilligers.

Deelname aan de conferentie bedraagt 150 euro (ex btw).

Studenten betalen 50 euro.

Hier kunt u zich aanmelden

Graag tot ziens op de participatiemarkt en bij de conferentie OP DE OMSLAG AF!

OP DE OMSLAG AF! loslaten, vertrouwen & verbinden wordt georganiseerd door De Omslag in samenwerking met EROPAF!, de Hogeschool van Amsterdam en HVO-Querido.

Acteursbureau KAPOK verzorgt de opening en de afsluiting van de conferentie!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support