De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Cliëntenbelang Amsterdam

Amsterdam, woensdag 22 augustus 2012

Doe mee met het E-panel !

Wilt u helpen bij het verbeteren van de zorg? Dat kan! Als lid van het e-panel van Clientenbelang Amsterdam wordt u geregeld gevraagd úw mening over zorg en welzijnsvoorzieningen te geven. Uw mening wordt gebruikt om de kwaliteit van zorg en welzijn te verbeteren.

Het e-panel maakt deel uit van het landelijke e-panel, een initiatief van de Zorgbelangorganisaties. Cliëntenbelang Amsterdam is één van deze organisaties.

Heeft u of een familielid thuiszorg nodig? Hulpmiddelen of aanvullend openbaar vervoer? Maakt u wel eens gebruik van een dagbesteding?
Clientenbelang Amsterdam hoort graag uw ervaringen met zorg en welzijn. Zodat zij uw belangen beter kunnen behartigen. 

Enkele keren per jaar krijgt u via e-mail een enquête toegestuurd. Hoe vaak u gevraagd wordt een vragenlijst in te vullen en over welke onderwerpen, wordt in belangrijke mate bepaald door de actualiteit en de signalen die Cliëntenbelang Amsterdam registreert. U kunt zelf aangeven in welke onderwerpen u geïnteresseerd bent en of u daar eventueel ook informatie over wilt ontvangen. 

Voor meer informatie surf naar http://www.clientenbelangamsterdam.nl/e-panel-3681.html U kunt zich hier ook aanmelden voor het e-panel.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support