De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Circusactiviteiten voor vader en kind

Amsterdam, donderdag 20 september 2012

Mannencentrum Daadkr8, het Vaderfestival en Circus Elleboog hebben het initiatief genomen om voor vader en kind een unieke belevenis te verzorgen. Op vier woensdagen worden workshops circus georganiseerd in Huis van de Wijk De Aker

Deelname is voor vader en kind gratis. Kinderen moeten minstens zes jaar oud zijn om mee te kunnen doen. De eerste drie keer worden gebruikt om te oefenen, de vierde bijeenkomst is er een presentatie van wat vader en kind geleerd hebben.

De workshops Circus vinden plaats op woensdag 26 september, 3, 10 en 17 oktober, van 15.00 tot 17.00 uur. Er kunnen maximaal tien vaders en kinderen meedoen. Aanmelding vooraf is noodzakelijk, dus reageer meteen!

De workshops vinden plaats in het kader van het Vaderfestival. Dit jaar is er voor gekozen om het Vaderfestival op meerdere dagen op verschillende locaties plaats te laten vinden, met meer expliciete aandacht voor de rol als opvoeder en vader.

Het Vaderfestival wordt georganiseerd door Wereldvaders en Mannencentrum Daadkr8. Meer informatie vragen en aanmelding kan bij Hans van Deelen, telefoonnummer 06-10986196, of via e-mail: hans.vandeelen@impuls.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support