De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Christmas Canal Parade

Amsterdam, woensdag 12 december 2012

Jong en oud kan op zaterdag 15 december genieten van spektakel, sprookje en magie tijdens de Christmas Canal Parade. Zo’n 40 salon- en rondvaartboten, praal- en dekschuiten varen feeëriek verlicht en uitbundig opgetooid door de Amsterdamse grachten. Je komt ogen en oren tekort wanneer de stoet passeert met vrolijk theater, een spuitende fontein, levende muziek en een varend carillon. Een sfeervolle avond in de donkere dagen!

Tijdens de Christmas Canal Parade is er niet alleen iets op het water te doen, want op de kades langs de route wordt het geheel nog gezelliger dankzij de zang van verschillende koren. Deze sprookjesactige taferelen zorgen voor een magische avond in kerstsfeer voor het hele gezin. Een winterse parade van feeëriek verlichte boten door de grachten van Amsterdam.

Datum:
15 december vanaf 18.30 uur

Bijzonderheden:
Parade trekt in ca. 45 minuten aan publiek voorbij.

Route:
Westerdok, Prinsengracht, Amstel, Nieuwe Herengracht, Het Scheepvaartmuseum, Oosterdok

Toegang:
Gratis

Overigens zal niet alleen op 15 december de typisch Amsterdamse kerstsfeer te zien zijn op en om de Amsterdamse grachten, want 6 weken lang kun je genieten van een heerlijke sfeer en geweldige verlichting in de hoofdstad tijdens het Amsterdam Light Festival. Zo zal o.a. de Magere Brug verlicht zijn door een speciaal ontworpen verlichting.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support