De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Casanova of Kenau?

Amsterdam, woensdag 13 juni 2012

Verleiden of verplichten in de wereld van sport en bewegen

Hoe ver komt u met beïnvloeding van gedrag van individuen en groepen door ze positief te verleiden tot sport en bewegen? En waar houdt dat op en werkt het beter om bijvoorbeeld met wetten en regelgeving het gedrag te veranderen? Wat betekent dat voor onze gezamenlijke inzet tot een actievere leefstijl van de Nederlanders? Wat werkt? En wat zeker niet? Kortom: de kunst van het verleiden versus de verplichting van regels en wetten.

Creatief vertaald: wanneer moet je Casanova inzetten en waar is Kenau beter op haar plaats?

Voor de 13e keer organiseert het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen dé dag waarop u wordt geïnspireerd, nieuwe kennis opdoet, uw netwerk ontmoet en uitbreidt én steeds wordt verrast door een andere, creatieve opzet. Vorig jaar namen meer dan 400 bezoekers deel aan dit event, die het in de evaluatie met een dikke 7,5 honoreerden. In 2012 gaan we weer een stap verder, met nog meer kans om niet alleen te ontmoeten, maar ook meer intensieve verbindingen te kunnen maken met collega’s uit beleid, onderzoek en praktijk van sport en bewegen. En we leggen een nog sterker accent op kennis over aanpakken die écht werken en sprekers die u ‘food for thought’ geven.

U kunt onderwerpen en sprekers aandragen of stemmen als u (gratis) geregistreerd bent bij Netwerk in Beweging (inmiddels al een netwerk van bijna 2500 professionals). Log in met uw gebruikersnaam of registreer u nu binnen één minuut.

Datum: dinsdag 6 november 2013

Tijd: 9.30-16.30 uur

Locatie: CineMec, Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede (www.cinemec.nl)

Doelgroep: professionals werkzaam op het gebied van sport en bewegen, in de sectoren welzijn, gezondheid, zorg en onderwijs. Beleidsmakers, projectmanagers en projectcoördinatoren die werken in het bedrijfsleven, de non-profit sector of bij de landelijke, regionale of lokale overheid.

Website: www.nisb.nl/ontmoetingsdag (Hier vindt u ook een terugblik op Ontmoetingsdag 2011)

Informatie: Irene van Tend, congressecretariaat, irene.vantend@nisb.nl, of 0318-490900.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support