De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Bloeiend bouwhek in de Wibautstraat

Amsterdam, dinsdag 10 juli 2012

Langs de bouwlocatie van de Amstelcampus aan de Wibautstraat staat het langste bloeiende bouwhek van Amsterdam. Donderdag 28 juni werd het feestelijk ingewijd door stadsdeelwethouder Groen Nevin Özütok en Willem Baumfalk, voorzitter van de Taskforce Duurzaamheid van de Hogeschool van Amsterdam.

Het bijzondere duurzame bouwhek staat rond de bouwlocatie van de Amstelcampus van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en staat symbool voor het opbloeien van talenten op deze campus.

Evin Özütok: "Groen in de openbare ruimte is onmisbaar voor de leefbaarheid in een buurt. Ik ben daarom heel blij met dit prachtige, groene en duurzame bouwhek. Onze bewoners en de studenten van de HvA kunnen hierdoor al vanaf de bouwfase genieten van een bloeiende Amstelcampus.

Amstelcampus in 2018 gereed
De realisatie van de Amstelcampus is in volle gang en een groot deel is al in gebruik. De Amstelcampus is een gastvrije ontmoetingsplek midden in de stad, waar onderwijs, bedrijfsleven en stad samenkomen. Naar verwachting zal de Amstelcampus in 2018 volledig in gebruik zijn en zo`n 30.000 studenten huisvesten. Kijk voor meer informatie op www.hva.nl/amstelcampus.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support