De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Amsterdam Speld uitgereikt

Amsterdam, donderdag 27 december 2012

Dinsdag 18 december reikten vicevoorzitter Egbert de Vries en portefeuillehouder welzijn Marco Kreuger de Amsterdam Speld uit aan de heer Singels en mevrouw Klein. Dit gebeurde tijdens een feestelijk ontbijt.

Mevrouw Klein is meer dan 25 jaar vrijwilliger bij het Willem Mackenziehuis en het Hospice Wallon en later bij Torendael. Zij organiseert diverse markten in het huis en begeleidt activiteiten met de bewoners van het huis en het Hospice. Zij is lid van het vrijwilligerspanel en helpt bij kerkdiensten.

De heer Singels is als vrijwilliger de coördinator van de Voedselbank Zuid. Hij zet zich in voor het continueren van het wekelijks verstrekken van 125 voedselpakketten aan gezinnen in Amsterdam Zuid. Hij voert de intake gesprekken en organiseert diverse acties voor het verzamelen van voedsel. Daarnaast heeft hij een speciale ‘supermarkt` opgericht waar de cliënten van de Voedselbank leren efficiënt om te gaan met hun budget.

Amsterdam Speld
De Amsterdam Speld is bedoeld voor Amsterdammers die zich minimaal zeven jaar hebben ingezet als mantelzorger, voor mensen die zich in buurten en wijken op bijzondere wijze inzetten voor de samenleving en voor personen die 25 jaar in trouwe dienst bij hetzelfde bedrijf of dezelfde instantie hebben gewerkt.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support