De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

29 maart: workshop ‘Leef je droom, juist nu!’

Amsterdam, maandag 19 maart 2012

Wil je doen waar je goed in bent en waar je hart van gaat zingen? Zoek je ondersteuning om te doen wat je ècht wilt in je (professionale) leven? Dan is de workshop ‘Leef je droom, juist nu!’ echt iets voor jou.

Onder de begeleiding van Hylke Bonnema wordt er een Opstelling gedaan, om te achterhalen hoe je jouw specifieke kracht, talenten en passie kan inzetten om je droom van dag tot dag tot uiting te brengen.

In de workshop wordt er een Opstelling gedaan, ook wel bekend als Familieopstelling. Een Opstelling kan gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. We beginnen daarbij altijd met het einddoel voor ogen. In de workshop kan je zelf een vraag inbrengen, of als representant meedoen. Het is een mooie kans met je eigen thema’s aan de slag te gaan of eens mee te maken wat een Opstelling nou zoal inhoudt.

Begeleider Hylke Bonnema is een Systeem- Familie en Organisatie Opstelling expert. Zijn droom is om de wereld een beetje beter te maken door het bijzondere ‘diepe verhaal’ te laten zien. Naast het geven van workshops en cursussen heeft hij een opleidingsinstituut waar hij mensen opleidt in het geven van Opstellingen.

Leef je droom, juist nu!
Datum: donderdagvond 29 maart 2012
Tijd: Inloop 19.00 Stipte Start 19.30
Einde 21.30 uur
Locatie: Bethelkerk, Plejadenplein 44 Amsterdam Noord
Kosten: Kom je alleen € 15, Met 2 personen € 12,50 pp, Met 3 personen € 10 pp

Aanmelden: email info@jahnu.com ook voor vragen of meer informatie

Route:
Met het OV: Vanaf Amsterdam centraal( bushalte CS oost) bus 35 ( richting Molenwijk) halte Plejadeplein.
Met de fiets of te voet via de pont: Dienstregeling- Amsterdam CS naar NDSM-terrein en terug. En ook dienstregeling vanaf de Tasmanstraat/Houthaven naar het NDSM-terrein en terug.
Met de auto: Vanaf de ringweg A10 bij de Coentunnel afslag S118. Gratis parkeren

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support