De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

2 februari GGZ Kennisdag

Amsterdam, maandag 16 januari 2012

Op 2 februari aanstaande vindt in de Beurs van Berlagede GGZ kennisdag plaats.  in Amsterdam de jaarlijkse GGZ Kennisdag. Het centrale thema is: De Eerste Lijn. Klaar voor de toekomst?

De eerstelijnszorg staat voor een belangrijke uitdaging. De zorgvraag neemt toe, er is behoefte aan betaalbare kwalitatieve zorg die laagdrempelig en toegankelijk is. Kernvraag is: hoe kan de eerstelijnszorg hierop inspelen en zich efficiënt organiseren? Tijdens de GGZ Kennisdag op 2 februari wordt door diverse experts hierop ingegaan. 

Minister Edith Schippers van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is op de GGZ Kennisdag aanwezig als eerste spreker.
 
Wat kunt u deze dag verwachten?
Naast inspirerende lezingen van nationale en internationale sprekers, gaat u in de workshops actief aan de slag en neemt u kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van:Effectieve kortdurende behandelingen;Best practices;Rol van de POH-ggz;Integrale zorg voor lichaam en geest;Nieuwe ontwikkelingen medicatie (bijv. voor zwangere vrouwen);Verbinding met andere sectoren (bijv. tweede lijn en sociale sector);Succesvolle samenwerkingsmethodieken;Financiering en kwaliteit;E-mental health en ICT;Zelfmanagement.

Voor wie?
De GGZ Kennisdag wordt georganiseerd voor professionals die te maken hebben met De Eerste Lijns gezondheidszorg, huisartsen, eerstelijnspsychologen, POH-ggz, beleidsmedewerkers en directieleden in de eerste- en tweede lijn van de GGZ en gezondheidszorg, vertegenwoordigers van patiënten- en familieorganisaties, beleidsmedewerkers bij gemeenten, WMO-beleidsmedewerkers, verslavingszorg, psychiatrie, jeugdzorg, welzijnswerk, sportorganisaties, universiteiten, ministerie en lokale- en landelijke politici.

Praktische informatie
Heeft u vragen of wilt u zich alvast aanmelden? Neem contact op met Marja van der Meulen (Congresbureau M2support), via mmeulen@trimbos.nl of 06 - 19 22 65 25.
In oktober ontvangt u een uitnodiging en een uitgebreid programmaoverzicht.

Download nu alvast de vooraankondiging en stuur `m door!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support