De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Zorgboerderij Klarenbeek, Werken in de openlucht

Amsterdam, maandag 16 mei 2011

Zorgboerderij Klarenbeek, werken in de openlucht

Aan de oever van de Amstel, aan de ‘stille’ kant van de rivier, ligt een prachtige oude boerderij. Heb je een verstandelijke beperking en houd je van werken in de openlucht? Dan is zorgboerderij Klarenbeek misschien wel iets voor jou!

Op Klarenbeek ben je de hele dag buiten. Je kunt bijvoorbeeld werken in de moestuin en leren hoe je groenten kunt kweken. Of meehelpen het terrein op te knappen. Houd je van dieren? Er zijn schapen en lammetjes. Die hebben natuurlijk verzorging nodig. In de toekomst komen er ook andere dieren zoals kippen, geiten en konijnen bij. Je werkt in weer en wind, dus moet je tegen een stootje kunnen!   Er wordt volop gewerkt aan het op poten zetten van een theehuis op Klarenbeek. Mensen kunnen er op een terras zitten en iets eten en drinken. Wie weet lijkt het je wel wat om daar in de bediening te werken.

Indicatie Om bij Klarenbeek te kunnen werken heb je een indicatie nodig van het CIZ.

Aanmelden
Je kan je aanmelden bij het Cliënten Servicebureau. Je wordt geholpen door een cliëntconsulent (zie onderstaande contactgegevens). Je kan je ook aanmelden via een aanmeldformulier dat je kunt downloaden via www.cordaan.nl (Home > verstandelijk gehandicaptenzorg > werk en dagbesteding > groenprojecten >  klarenbeek).

Contact
Zorgboerderij Klarenbeek, Ouderkerkerdijk 225,1096 CR Amsterdam
T: 088-267 3226
E: akemp@cordaan.nl
W: www.cordaan.nl

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support