De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vooraankondiging 6e Participatiemarkt

Amsterdam, donderdag 8 september 2011

Voor Amsterdammers die actief mee willen doen!

De zesde Amsterdamse Participatiemarkt vindt dit jaar plaats op donderdag 17 november 2011 van 10.00 uur tot 16.00 uur in de Meervaart te Amsterdam.

Organisaties die willen deelnemen aan de markt kunnen zich nú opgeven via www.participatiemarkt.nl.

Woont u in Amsterdam en wilt u weten aan welke activiteiten u mee kunt doen op het gebied van sport en spel, kunst en cultuur, opleiding, cursus en (toeleiding naar betaald) werk. Laat u informeren op de Amsterdamse Participatiemarkt!

Organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk, bewegen, leren en creëren, presenteren hun aanbod in de Meervaart. Kom kijken of doe mee aan de workshops, kom luisteren en vragen stellen bij de stands en kom surfen in het internet café. Ouderen(organisaties) worden speciaal uitgenodigd om de Amsterdamse Participatiemarkt te bezoeken in plaats van de jaarlijkse gemeentedag in het Stadhuis en het Muziektheater.    

Noteer donderdag 17 november alvast in uw agenda en doe mee in de Meervaart.

Voor meer informatie kijkt u op www.participatiemarkt.nl. De Amsterdamse Participatiemarkt is de live versie van www.jekuntmeer.nl

De organisatie van de Amsterdamse Participatiemarkt is in handen van Stichting De Omslag en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Amsterdam

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support