De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ten Kate Blues Festival

Amsterdam, woensdag 26 januari 2011

Zondag 30 januari in de Havelaar

Aanstaande zondag 30 januari is het Ten Kate Blues Festival 2011. Komt allen naar buurtcentrum de Havelaar en geniet mee van prachtige optredens en/ of volg een workshop mondharmonica.

Programma bovenzaal

Workshop mondharmonica
Aanvang 14.00 uur. Kosten €10,-

In de bovenzaal wordt de workshop mondharmonica gegeven o.l.v. ‘Homesick’ Hans de Vries. 
Deze harmonicaworkshop voor beginners is van 14.00-15.00 uur. Deelname is € 10,- voor de aanschaf van een goede blues-harmonica. Je kan er natuurlijk ook zelf een meenemen. Laat je meevoeren in de wereld van het kleinste en meest verkochte instrument ter wereld!

Meer informatie over de workshop vind je op www.harmonicaworkshops.nl  In verband met het bestellen van de harmonica’s graag voor 21 januari aanmelden via hans@harmonicaworkshops.nl

Programma benedenzaal

Optredens
Aanvang 15.00 uur. Entree € 7,50

15.00 uur: Curra Suarez, Voz Flamenca
‘Een stemgeluid waarmee je een brandkast kunt kraken.’ (het Parool) ‘Of ze nu praat, zingt of zwijgt, haar donkere Spaanse timbre is altijd en overal aanwezig en duldt geen tegenspraak.’ (De Volkskrant)

16.00 uur: Peter Lavell & his Grit Moaner
Blues, bluegrass, funk, soul/pop. Peter Lavell is een bekende performer van de Deep Delta blues. Zijn passie voor deze muzieksoort en zijn mateloze enthousiasme op de roots blues gitaar deden hem in talloze groepen spelen zoals the Moonhawks en de Roaddogs.

17.00 uur: The Louisiana Men
Zinderende zydeco, zompige rhythm `n` blues, smachtende soul en een verscheidenheid aan prachtige liedjes passeren de revue. Scherpe driestemmige samenzang en opzwepende percussie geven de muziek kleur! Homesick & the Louisiana Men maken meeslepende rootsmuziek uit de swamps van Louisiana en de Mississippi.

19.00 uur: The Crazy Rockers
Haagse Indo-rock met Indische en Surinaamse musici werd opgericht in 1959, internationaal actief tot 1965 en sinds 1981 weer helemaal terug. 
Sidney Prakasha Rampersad (Suriname) stelde zijn eigen rock-’n-roll bandje samen met gitarist Piet Solleveld en drummer Henny Aschman. Om zijn band The Crazy Rockers compleet te krijgen, haalde hij Woody Brunings (geboren op Saba, opgegroeid in Suriname) – die hij wel eens in het trio Los Morenos had zien spelen – over om zich bij hem aan te sluiten.

Film
De film Delta zal worden vertoond.

Catering is aanwezig & gratis parkeren.

Ten Kate Blues Festival 2011
Buurtcentrum De Havelaar
Douwes Dekkerstraat 2
1053 SX Amsterdam
T: 020-6890711
E: k.buizer@combiwel.nl
W: www.combiwel.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support