De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Orientatiedagen vrijwilligersacademie

Amsterdam, woensdag 29 juni 2011

Over psychiatrie, drugs & dakloosheid en armoede

De Regenboog Groep organiseert in samenwerking met de Vrijwilligersacademie Amsterdam een aantal specifieke oriëntatiebijeenkomsten rondom de thema`s Psychiatrie, Drugs & Dakloosheid en Armoede. Voor wie? Belangstellenden die meer willen weten over vrijwilligerswerk voor mensen met psychiatrische klachten, voor verslaafden en daklozen en voor mensen die met schulden kampen. Je bent van harte welkom deel te nemen! Toegang is gratis.

Het hebben van een sociaal netwerk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vooral voor mensen met psychische klachten, met een verslavingsproblematiek of voor degenen die in armoede leven kan het opbouwen en onderhouden van contacten moeilijk zijn. Daardoor voelen deze mensen zich vaak buitengesloten en eenzaam.

De Regenboog Groep organiseert samen met de Vrijwilligersacademie Amsterdam de volgende bijeenkomsten:   
- Gek of prettig gestoord? Als de ziekte je de baas is (16 september). Deze oriëntatiebijeenkomst wordt georganiseerd voor 55-plussers en andere belangstellenden die geïnteresseerd zijn in het thema psychiatrie en meer willen weten over vrijwilligerswerk voor mensen met psychiatrische klachten.
- Dakloos, drugs, alles kwijt. Last of lust? (23 september). Voor 55-plussers en andere belangstellenden die geïnteresseerd zijn in de thema`s verslaving en dakloosheid en meer willen weten over vrijwilligerswerk met verslaafden en daklozen.
- Arm in Amsterdam. De last van schulden (1 juli of 30 september). Doelgroep: 55-plussers en andere belangstellenden die geïnteresseerd zijn in het thema schulden en meer willen weten over vrijwilligerswerk voor klanten van de Voedselbank of de Schuldhulpverlening.  

Alle bijeenkomsten vinden plaats op vrijdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur. 
Locatie: Vrijwilligersacademie, Keizersgracht 340.

Deelname is gratis na aanmelding via www.vrijwilligersacademie.net of 020-3205578.  

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support