De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Onbeperkt West zoekt leden voor (vrijwillig) advieswerk

Amsterdam, maandag 23 mei 2011

Onbeperkt West zoekt leden voor (vrijwillig) advieswerk

Onbeperkt West zoekt mensen met een beperking, gemotiveerde mantelzorgers van mensen met een handicap, (verkeers) technici, ontwerpers en anderen die de toegankelijkheid van de openbare ruimte en van gebouwen willen verbeteren.

Onbeperkt West adviseert het stadsdeel West –  gevraagd en ongevraagd – over de toegankelijkheid van straten, pleinen en gebouwen. Daarnaast denkt Onbeperkt West na over structurele oplossingen om de toegankelijkheid te verbeteren. Het doel is onbeperkte toegang voor rolstoelgebruikers, visueel gehandicapten, mensen met een gehoorbeperking en mensen die slecht ter been zijn.

Onbeperkt West is op 1 januari 2011 ontstaan door het samengaan van de Belangengroep Gehandicapten Oud-West (BGOW), Gehandicapten Adviesraad Westerpark (GAW) en Gehandicapten Platform De Baarsjes (St.GPB).

Wil je meekijken waar lastige obstakels zijn en waar de toegankelijkheid in stadsdeel West verbeterd moet worden? En wil je meedenken over het vergroten van toegankelijkheid van straten, pleinen en gebouwen? Meld je dan aan:
T: 020 – 684 48 89
E: nicolettebesemer@online.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support