De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Netwerkcoach

Amsterdam, woensdag 23 maart 2011

Nieuw Project De Regenboog Groep!

Voor mensen met psychische klachten kan het opbouwen en onderhouden van contacten soms lastig zijn. Daarom heeft De Regenboog Groep een nieuw project opgezet met een nieuw soort vrijwilliger: de netwerkcoach.

Vrijwilligers gezocht!

Het project Versterk je Netwerk zet zich in voor mensen met psychische problematiek met een te klein sociaal netwerk. Als netwerkcoach word je gekoppeld aan een deelnemer en ga je volgens een 10-stappen plan aan de slag. De behoeften en het tempo van de deelnemer staan voorop! Dit betekent dat je als vrijwilliger een combinatie van geduld, initiatief en een luisterend oor nodig hebt.

Vanuit de organisatie krijg je professionele begeleiding, een onkostenvergoeding en ben je WA-verzekerd. Voordat je begint, volg je een basistraining van vijf dagdelen bij de Vrijwilligersacademie Amsterdam. Tijdens de training komen de 10-stappen methodiek  en nog veel meer onderwerpen en vaardigheden aan de orde die je goede bagage geven om als netwerkcoach aan de slag te gaan. Als je eenmaal vrijwilliger bent, kun je op de Vrijwilligersacademie gratis allerlei trainingen en thema-avonden bijwonen.

Heb je zin om je aan een coachingstraject te verbinden, ben je een dagdeel per week of per twee weken beschikbaar, ben je bereid om een training te volgen van vijf dagdelen op de Vrijwilligersacademie en ben je sociaal en communicatief vaardig? Heb je zin om je eigen leven te verrijken en van betekenis te zijn voor iemand in isolement, plezier te hebben en er ook nog veel van te leren?
 Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek met een van de coördinatoren van het project Versterk je Netwerk, tel: 020 531 76 00, e-mail: vjn@deregenboog.org. Er wordt dan gekeken of het iets is voor jou!

De Regenboog Groep werkt in dit project samen met MEE Amstel en Zaan.

De Regenbooggroep: www.deregenboog.org
MEE Amstel en Zaam: www.meeaz.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support