De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nationale Sportweek: 16 tot en met 23 april

Amsterdam, maandag 7 maart 2011

Van zaterdag 16 tot en met zaterdag 23 april 2011 vindt de achtste Nationale Sportweek plaats. Iedereen krijgt dan de kans om gratis met een nieuwe sport kennis te maken.

Sporten is leuk en gezond en het is een middel om mensen te leren kennen. Onder het motto: ‘Iedere Amsterdammer een leven lang actief’, doet Amsterdam ook dit jaar weer aan de Nationale Sportweek mee.

De gemeente wil dat in de sportweek alle Amsterdammers de kans krijgen om mee te doen aan gratis proeflessen bij onder andere stadsdelen, sportverenigingen en (sport)scholen. Van jeu-de-boules tot free-style frisbee, van vechtsporten tot zwangerschapsgym, van klimmen tot biljarten: voor iedereen zit er een leuke sport bij!

Binnenkort kan je via www.amsterdam.nl de activiteitenkalender downloaden (Homepage: Nationale Sportweek). Houd de site in de gaten! Of kijk op www.nationalesportweek.nl

Oproep!

Alle sportaanbieders worden opgeroepen om een activiteit te organiseren waaraan mensen gratis mee kunnen doen. Je kan je activiteiten aanmelden op de site van de Nationale Sportweek: www.nationalesportweek.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support