De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ikgebruik.nl

Amsterdam, donderdag 3 februari 2011

Voor verslaafde dak- en thuislozen

Ikgebruik.nl is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die informatie geeft aan verslaafde dak- en thuislozen in Amsterdam via een online media portal. Ikgebruik.nl is vóór en dóór harddrugsgebruikers, ex-gebruikers, daklozen en aanbieders in de zorg.

Op de site vind je informatie over verslavingen geschreven door en voor de doelgroep, die vooral bestaat uit verslaafden, ex-gebruikers, daklozen, familie/kennissen, hulpverleners en aanbieders in de reguliere verslavingszorg in en rond Amsterdam. Vragen waar je onder andere een antwoord op kunt vinden zijn: Wat is verslaving? Waar kan je met je verslaving terecht? Wat is er zoal te doen op het gebied van werk en dagactiviteiten?

Naast het verstrekken van informatie over verslavingen, geeft Ikgebruik.nl belangrijke informatie over het ontwikkelen van zelfredzaamheid van de doelgroep en het maken van keuzes. Ikgebruik.nl speelt daarin een doorverwijzende rol zodat de doelgroep de mogelijkheid krijgt zelf contact te leggen met hulpverlenende instanties.

Dus… heb je vragen of opmerkingen of behoefte aan informatie over bijvoorbeeld hulpverlening, werk- en dagactiviteiten, rechtshulp of medische hulp? Kijk dan op de interactieve website van Ikgebruik.nl!

Ikgebruik.nl is altijd opzoek naar partners om samen mee te werken. Wil je, in welke vorm dan ook, een bijdrage leveren: neem dan contact op!

Contact

W: www.ikgebruik.nl
Postadres: Uithoornstraat 29, 1078 ST Amsterdam

Bezoekadres: 
Wilhelmina Gasthuis Terrein,
 Marius v. Bouwdijk Bastiaansestraat 56,
1054 SP Amsterdam


Let op: De organisatie draait op dit moment GEEN spreekuur Maatschappelijk Werk en werkt alleen op afspraak.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support