De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Humanitas DichtbijDag

Amsterdam, woensdag 21 september 2011

Op 23, 24 en 25 september 2011 houdt Humanitas ‘open huis’ om Nederland kennis te laten maken met alle activiteiten van deze vrijwilligersorganisatie. Een mooie kans om eens te zien wat Humanitas bij u in de buurt doet en voor u kan betekenen.

Wilt u zien wat Humanitas voor u kan betekenen? Kom dan naar de Humanitas DichtbijDag bij in de buurt. U kunt kennismaken met  vrijwilligers die u graag meer vertellen over Humanitas en haar activiteiten.

Kijk hier voor het overzicht van alle activiteiten in de verschillende afdelingen van Humanitas. 

Humanitas is een Nederlandse vrijwilligersorganisatie die mensen van jong tot oud ondersteunt die het even niet in hun eentje redden. Deze hulp varieert van opvoedingsondersteuning tot rouwverwerking. Van het doorbreken van eenzaamheid tot het op orde brengen van iemands administratie.

En van het bemiddelen bij een omgangsregeling bij een echtscheiding tot hulp aan ex-gevangenen.Jaarlijks geven ruim 11.000 goed getrainde vrijwilligers ondersteund door 200 professionals zo’n 40.000 mensen verspreid over heel Nederland het zelfvertrouwen terug dat ze nodig hebben om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Die aanpak is succesvol, want Humanitas werkt kleinschalig, lokaal georganiseerd en van mens tot mens!

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support