De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Fototentoonstelling voor en door bewoners

Amsterdam, maandag 11 juli 2011

Wat is er achter jouw voordeur te zien? Hoe ziet het huis van de overbuurman er eigenlijk van binnen uit? Met Nieuw-West Thuis Best neemt West Side Stories, de projectlocatie van Foam in Amsterdam Nieuw-West  een kijkje achter de voordeuren in de buurt en laat met een tentoonstelling voor en door bewoners zien hoe de bewoners wonen en leven.

Doe mee aan dit bijzondere project en maak mooie foto’s van je favoriete plek in huis. Je gezellige woonkamer, de rotzooi van je familie of je nieuwe keuken: alles krijgt een plek in de tentoonstelling die de hele zomer te zien is in West Side Stories!

Stuur maximaal 3 foto’s vóór 1 augustus 2011 naar West Side Stories, Confuciusplein 14, 1064 LG Amsterdam of kom langs op zaterdagen tussen 13.00 -18.00 uur. Vermeld altijd je volledige naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Heb je een bijzonder verhaal bij je foto’s dan mag je dit ook meesturen. Na afloop van het project krijg kun je de foto’s weer ophalen bij West Side Stories.

De tentoonstelling Nieuw-West Thuis Best. Een kijkje achter de deuren van Nieuw-West opent op 6 augustus om 17.00 uur in West Side Stories (Confuciusplein 14).

Foam heeft sinds mei 2010 een projectlocatie in Amsterdam Nieuw-West. In het project West Side Stories. Foto’s en verhalen uit Amsterdam Nieuw-West maken buurtbewoners kennis met de kracht van fotografie. Foam geeft drie jaar lang verschillende bewonersgroepen fotografieworkshops waarbij zij zichzelf en hun wijk in beeld brengen. Fotografie wordt ingezet om bewoners te laten nadenken over de wijk en het samenwonen met elkaar.  Regelmatig zijn er ook speciale projecten met professionele fotografen.

Voor meer informatie zie www.foam.org/westsidestories

West Side Stories wordt mogelijk gemaakt door woningbouwcorporaties Far West en Ymere.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support