De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Burendag

Amsterdam, woensdag 20 juli 2011

Zaterdag 24 september is het weer Burendag: dé dag om je buurt leuker te maken. Laat je inspireren, brainstorm erop los en voer je ideeën uit op Burendag. Kom in actie voor jouw buurt!

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest op de vierde zaterdag in september. Het is een dag waarop je mensen ontmoet, gedachten uitwisselt, samenkomt voor een kopje koffie en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de wijk. Als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt worden buurten leuker, socialer en veiliger.  

Meedoen?
Doe mee met Burendag 2011! Kijk wat er bij jou in de buurt gebeurt en sluit je aan of organiseer zelf een Buurt Brainstorm of Burendagactiviteit. Voor bewoners die een leuk plan hebben om de activiteit nog groter te maken bestaat de mogelijkheid om bij het Oranje Fonds een bijdrage te vragen van maximaal  € 500,- (per buurt). In sommige gevallen – afhankelijk van de omvang van de activiteit – is het mogelijk zonder evenementenvergunning de activiteit te organiseren. Surf naar www.amsterdam.nl/ondernemen/evenement

Kijk voor meer informatie over Burendag op www.burendag.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support