De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Buren voor Elkaar Week in Zuid

Amsterdam, maandag 23 mei 2011

Buren voor Elkaar Week in Amsterdam Zuid

Van woensdag 25 mei tot en met 1 juni wordt voor het vijfde jaar de Buren voor Elkaar Week georganiseerd. Deze week is in het leven geroepen om bewoners van Zuid dichter bij elkaar te brengen en contacten tussen buurtbewoners te versterken. Het motto luidt: ‘Als je er voor elkaar bent, heb je het goed voor elkaar!’.

Er worden weer veel leuke activiteiten georganiseerd door buurtbewoners en buurtorganisaties. Er is kunst, sport, muziek, eten en spelen… Het mobiele terras Bakkie in de Buurt zal ook op verschillende plekken verschijnen. Dus, schuif gezellig aan en doe mee!   Zomaar een kleine greep uit de verschillende activiteiten voor jong en oud: Mega-lunch met leuke activiteiten, feestelijke opening buurtlokaal Geulstraat door portefeuillehouder Marco Kreuger, workshop tekenen in het Amstelpark, vertoning van de documentaire ‘Het gelijk van mijn tante’, luisteren naar verhalen, expositie, workshop wolvilten, theatergroep Met eLKaar met de voorstelling ‘Amsterdams Hart’, buurt high-tea, rolstoelwandeltocht, optreden van band ‘In Side so strong’, workshop Capoeira en Bakkie in de Buurt. En meer!

Kijk voor het complete programma in de folder of bel 020 – 46 09 300. De Buren voor Elkaar Week wordt georganiseerd op initiatief van Dynamo in samenwerking met: Actenz-GGZ inGeest, Algemene Hulpdienst Buitenveldert, Cordaan / Marius ten Catehof, Dynamo, HVO-Querido / Dagactiviteitencentrum De Miranda, Maarten Luther Kerk, Prezens, Vrijwilligers Centrale Amsterdam, ROC/ASA-afdeling Zorg en Welzijn, Stichting ZET, Woon- en Zorgcentrum Torendael / PuurZuid, Wijkopbouworgaan Rivierenbuurt (WOOR) en Speel-o-theek ’t Guppie, Wijkopbouwcentrum Buitenveldert (WOCB), Woonzorg- en Dienstencentrum Menno Simons.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support