De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Amsterdam Underground Stadswandelingen

Amsterdam, maandag 11 juli 2011

Amsterdam Underground Stadswandelingen

Wil je de Amsterdamse binnenstad eens van een hele andere kant leren kennen? Van een fascinerende, soms grimmige maar zeker geen saaie kant? Dan is een stadswandeling met een professionele gids van Amsterdam Underground misschien wel iets voor jou!

De stadsgidsen van Amsterdam Underground hebben een zwervend bestaan geleid en willen die ervaring met anderen delen. Zij nemen je mee op ontdekkingstocht langs bootjes, parkjes en portieken en leggen uit hoe je aan geld, drank en drugs komt als je dakloos en verslaafd bent. Zij geven je een inkijk in de wereld van een thuisloos bestaan. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Meer weten over de Underground stadswandelingen? Kijk op www.amsterdamunderground.org. Je boekingswensen kan je mailen naar Jadwiga Klein, jklein@deregenboog.org. Maar je kan haar ook bellen als je meer informatie wilt. Haar telefoonnummer: 06 4143 9357.

Amsterdam Underground is een initiatief van De Regenboog Groep, geïnspireerd op Utrecht Underground. Doel van het project is maatschappelijke participatie van dak- en thuislozen die als stadsgids aan de slag kunnen gaan. Zij ontvangen daarvoor een training, regelmatige intervisie, kleding, telefoon, schoenen en salaris.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support