De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Straatmagazine Z

Amsterdam, donderdag 25 februari 2010

Koop die krant!

Z is het Amsterdamse straatmagazine. Z is verrassend, Z is gevarieerd en goed geschreven. Z is een interessante krant over Amsterdam, boordevol gratis tips, reportages en interviews. Z is leuk om te kopen en te lezen, maar ook leuk om te verkopen.

Het magazine verschijnt iedere twee weken in een oplage van 10.000 stuks en wordt verkocht door dak- en thuislozen uit Amsterdam. Stichting Z kan nog wel een aantal zelfstandige verkopers gebruiken. Daarom houdt  Z elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur aan de 2e Oosterparkstraat 72  inloopspreekuur voor mensen die de Z willen gaan verkopen. Nieuwe verkopers krijgen tien gratis kranten om mee te beginnen. Daarna kopen zij hun krant voor € 1.10 per stuk in bij het distributiepunt van Z en verkopen de krant op straat voor € 2.00. De winst is voor de verkoper.

Als verkoper ben je eigen baas en bepaal je zelf wanneer en hoeveel je werkt. Samen met collega’s drink je bij het distributiepunt gezellig een bak koffie en op straat doe je veel nieuwe sociale contacten op met mensen die de krant kopen. Want dat is natuurlijk wel de bedoeling: Koop die krant! Koop en lees die krant van A tot Z!

Meer informatie:
C Stichting Z
A 2e Oosterparkstraat 72, Amsterdam
T (020) 623 62 02
E zmag@xs4all.nl
W www.zmagazine.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support