De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nieuwe sieradenlijn Mijn Juweel door Charlotte Wooning

Amsterdam, maandag 15 november 2010

De sieradenlijn Mijn Juweel van Mode Met een Missie komt in november 2010 met een nieuwe collectie sieraden op de markt. Tijdens een klantenavond op donderdag 25 november, zal de nieuwe collectie worden gepresenteerd voor de klanten van Ami-e-toi en belangstellenden. De ontwerpster Charlotte Wooning zal zelf aanwezig zijn om haar ontwerpen toe te lichten. Tevens zullen de vrouwen die de sieraden hebben gemaakt bij de presentatie aanwezig zijn.

Collectie

De sieradenlijn die Charlotte Wooning heeft ontworpen voor Mijn Juweel, sluit aan bij de modecollectie Ami-e-toi, waarin net als bij het modelabel, in ieder sieraad een tweedehands detail is verwerkt. Zo zijn er oude knoopjes, kant en antieke zilveren lepeltjes verwerkt. De collectie bestaat uit een aantal lange halssieraden, armbandjes en oorbellen. Charlottes delicate stijl is te herkennen in de sieradenlijn van Mijn Juweel. De combinatie van fijne zilveren schakelketting, pareltjes, edelsteen in pastelkleuren geven de collectie een frêle en eigentijds gevoel van schoonheid.

Mijn Juweel

In 2008 is als vervolg op de modecollectie van Mode met een Missie, Ami-e-toi, het sieradenproject Mijn Juweel opgezet. Vrouwen met een kwetsbare achtergrond, zoals verslaving, psychiatrische problematiek, vrouwen die mishandeld zijn of eetproblemen hebben, werken onder begeleiding van een professionele edelsmid aan de sieradencollectie van Mijn Juweel. Alle sieraden zijn handgemaakt en met precisie vervaardigd. Werken in het atelier geeft houvast, waardoor vrouwen moed verzamelen om nieuwe stappen in hun leven te zetten. Door te werken aan een mooi product, dat met zorg is ontworpen en verkocht in de winkel Ami-e-toi, voelen de vrouwen zich gewaardeerd en ontwikkelen ze zelfvertrouwen.

Omdat ons motto is dat iedereen een tweede kans verdient. Om die reden is in ieder sieraad, net als in de mode een tweedehands detail verwerkt.

Charlotte Wooning

Charlotte Wooning is een Nederlandse ontwerper die woont en werkt in Rotterdam. In 2001 studeerde ze af in de richting Mode aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Sinds 2005 brengt Charlotte Wooning onder haar eigen naam jaarlijks een nieuwe collectie sieraden uit. Haar werk is geïnspireerd door de traditionele en historische (Nederlandse) sieraden en textie.

Naast haar eigen collectie werkt Charlotte voor diverse klanten en ontwerpt zij persoonlijke sieraden.

Interesse in deelname? Bekijk het project hier.

De presentatie van de sieradenlijn van Mijn Juweel is op donderdag 25 november 2010 om 17.30 uur in de winkel Ami-e-toi, Weverstraat 24-25, Arnhem. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen klanten van Ami-e-toi de presentatie bijwonen. Aanmelding van uw komst graag via:
http://www.amietoi.nl/events/events.html.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support