De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Medewerkers gezocht voor speeltuinonderhoud

Amsterdam, maandag 15 februari 2010

Groepsdetacheringsproject gaat van start!

Op initiatief van enkele Amsterdamse organisaties voor maatschappelijke opvang en in samenwerking met Stichting De Omslag gaat op 18 februari 2010 een groepsdetacheringsproject van start via welzijnsorganisatie Dynamo. Bij zes speeltuinen in Oost en Watergraafsmeer kunnen cliënten van Arkin en De Regenboog Groep onder begeleiding werkervaring opdoen als onderhoudsmedewerker.

In totaal biedt dit nieuwe project plaats aan 15 mensen voor maximaal 16 uur per week per persoon. Het is bedoeld voor mensen die dak- of thuisloos zijn, verslaafd zijn of psychiatrische problemen hebben. De onderhoudsmedewerkers zullen veel buiten zijn en zorgen voor het ondersteunend beheer van de speeltuinen. Een heggenschaar, een bezem en een verfkwast behoren tot het standaard gereedschap. De vrijwilligers krijgen begeleiding van een medewerker van Arkin Rini van Oeffel en ontvangen een onkostenvergoeding, een lunch en werkkleding.

Is lopen en staan geen probleem voor je, kun je vriendelijk omgaan met collega’s en bezoekers en je houden aan afspraken, informeer dan naar de mogelijkheden. Werken bij dit project biedt je een aangename dagstructuur en met de werkervaring die je opdoet, maak je een grotere kans op betaald werk.

De groepsdetachering wordt uitgevoerd in het kader van Hi5, een leerwerkproject voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Hi5 wordt gefinancierd door Dienst Werk en Inkomen van de gemeente Amsterdam.

Meer informatie:
C: Dirk Kooijman
M: 06-29513771
E: dirk.kooijman@jellinek.nl
W: www.hi5amsterdam.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support