De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Mantelzorglunches Buitenveldert

Amsterdam, vrijdag 10 december 2010

Op 10 november j.l. was het de Dag van de Mantelzorg. Meer dan driehonderd Steunpunten Mantelzorg, gemeenten en andere organisaties organiseerden allerlei activiteiten voor mantelzorgers. In Amsterdam was voor hen ook van alles te doen.

Heb je de Dag van de Mantelzorg gemist, ben je bewoner van (voormalig) stadsdeel Zuider-Amstel en zorg je voor een ziek familielid, vriend of buur? Maandag 13 december en maandag 22 december tussen 11:30 en 13:30 zijn er gratis lunchbijeenkomsten in de Buurtkamer in Buitenveldert. Je bent van harte welkom! Tijdens de bijeenkomsten kan je genieten van een heerlijke lunch, ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers en je laten informeren over interessante onderwerpen.

Op maandag 13 december staat het Loket Zorg en Samenleven centraal. Mandy Smidt van het Loket Z&S is aanwezig om een toelichting te geven.
Maandag de 22ste is er aandacht voor het thema ‘Zorgen voor jezelf - Hoe voorkom je dat de zorg voor de ander je teveel wordt?’ Maria Hoeffnagel van Prezens Amsterdam is bij deze bijeenkomst aanwezig.

Voor vervoer naar de lunches kan worden gezorgd.

Aanmelden?

Mail of bel dan Yvette van Bladeren, mantelzorgcoördinator Amstelland Thuiszorg:

E: y.vanbladeren@zhga.nl
T: 06-1061 7347

Adres lunchbijeenkomsten: De Buurtkamer, A.J. Ernststraat 1015.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support