De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Jubileum agrarische sector Cordaan

Amsterdam, dinsdag 31 augustus 2010

Open dag Groencentrum Van Kriekenoord

De agrarische sector van Cordaan bestaat 10 jaar. Om dat te vieren is er op donderdag 23 september van 13.00 tot 16.00 uur open dag bij Groencentrum Van Kriekenoord. Die middag presenteren alle agrarische werkprojecten van Cordaan zich met demonstraties, foto’s en videoreportages. De projecten bieden inmiddels aan bijna 200 mensen met een beperking een zinvolle en vooral groene dagactiviteit.

Bij de biologische kwekerij van het Groencentrum in Diemen  is er bijvoorbeeld altijd  plaats voor mensen met een beperking die van zaaien, planten, schoffelen, harken en oogsten houden. Heb je meer met dieren dan is werken bij één van de vier kinderboerderijen van Cordaan misschien wel iets voor jou.  Of hou je Amsterdam graag schoon? Laat je tijdens de open dag dan eens informeren over de papierprikprojecten. Speciaal voor mensen met psychiatrische klachten heeft Cordaan het project Groene Vingers waarbij in samenwerking met stadsdelen tuinen worden onderhouden.

Laat je op 23 september verrassen door de vele agrarische mogelijkheden. Kom kijken naar demonstraties oppotten, stekken en bosmaaien, ontmoet de dieren van de kinderboerderijen en maak kennis met onze enthousiaste vrijwilligers!

Meer informatie:
C Ilse Gemser
T 06-27744674
E vankriek@cordaan.nl
W www.groencentrumvankriekenoord.nl

Adres:
Groencentrum  Van Kriekenoord
Kriekenoord 13
1111 PT Diemen
eindpunt lijn 9

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support