De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Expositie ‘Vilt en Zijde’

Amsterdam, donderdag 26 augustus 2010

Onder het motto ‘Hoezo, mijn kind heeft een beperking?’ exposeren deelnemers van Zij aan Zij ateliers tot en met  10 september hun kunstzinnig talent bij het Informatiecentrum van stadsdeel Zuidoost.

De tentoonstelling `Vilt en Zijde`  is ondermeer bedoeld om een breder publiek kennis te laten maken met de mogelijkheden en perspectieven van jongeren met een verstandelijke beperking of andere ontwikkelingsstoornis. Ook moet het ouders `een hart onder de riem te steken` in het begeleiden van hun kinderen naar volwaardige maatschappelijke participatie.

Miniconferentie
Op dinsdag 7 september  is er van 15.00 tot 18.00 uur een miniconferentie georganiseerd in het Informatiecentrum. Daarin krijgen ouders als ervaringsdeskundigen de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en te beseffen dat er voldoende talenten bij hun kind aanwezig zijn die verder ontwikkeld kunnen worden.

De tentoonstelling is een initiatief van de stichting Surinaamse Vrouwen Bijlmermeer (SVB) en ZIJ aan ZIJ Ateliers Amsterdam, onderdeel van Philadelphia Zorg. Met dit project willen de organisatoren een bijdrage leveren aan het doorbreken van het taboe dat er rust op het hebben van kinderen met een beperking.

Meer informatie:
C Marijke Hoes
T 06 29284636
m.hoes@philadelphia.nl

Locatie
Informatiecentrum stadsdeel Zuidoost
Anton de Komplein 150

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support