De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De Opstap

Amsterdam, dinsdag 5 januari 2010

Workshops en cursussen bij De Opstap

Bij De Opstap kunnen mensen met psychiatrische klachten op verwijzing de cursus kunstzinnige vorming volgen. Vakbekwame docenten geven een jaar lang op een vaste ochtend of middag in de week les in schilderen en tekenen.

Workshops
Sinds september organiseert De Opstap ook maandelijks workshops voor mensen die de cursus al hebben gevolgd en gebruik maken van de vrije werkplaats. Tijdens de workshops gaan de docenten dieper in op de geleerde technieken zoals modeltekenen, portrettekenen, zeefdrukken en schilderen met olieverf.

Exposities
Tot eind januari zijn er twee exposities te zien met werk van de cursisten. Er is een reizende tentoonstelling bij lunchroom De Gravin aan de 3e Schinkelstraat. De andere expositie is te bezichtigen in het koffiehuis van kunstencentrum MK24 aan de Mauritskade. Beide geven een goed beeld van de verschillende technieken en materialen die tijdens de cursus worden toegepast.

Nieuwe website
Begin 2010 lanceert De Opstap een nieuwe website. De site wordt interactiever en uitgebreid met een nieuwsbrief, foto’s, cursusdata en informatie voor verwijzers.

Meer informatie
T (020) 665 62 15
E info@deopstap.nl
W www.deopstap.nl
Kosten: de kosten voor zowel de cursus als de workshops bedragen 4 euro per keer

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support