De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Certificaat uitreiking

Amsterdam, woensdag 23 juni 2010

Voor het 3e jaar: ‘Back 2 School’ certificaat uitreiking

Op dinsdag 8 juni 2010 ontvingen 16 deelnemers aan de cursus Back 2 School hun certificaat. Back 2 School biedt jongeren de mogelijkheid om hun eigen wensen en mogelijkheden te onderzoeken. Hiermee kunnen ze weer een eerste stap zetten richting werk of school.

De weg terug is vaak moeilijk. Back 2 School is een samenwerking tussen de Amsterdamse instellingen AMC, HVO Querido, GGZ inGeest, Odibaan en ROC ASA. Ieder levert vanuit eigen deskundigheid een bijdrage aan het programma, docent, jobcoach, trajectbegeleider. Binnen deze samenwerking kan een specifieke aanpak worden ontwikkeld, die blijkt te werken. In januari ging de derde cursus van start met 23 deelnemers. 16 van hun ontvingen dinsdag 8 juni, in het bij zijn van familie en vrienden, een certificaat. Een volgende cursus start dit najaar.

Back 2 School geeft jongeren de kans op een toekomst. De meeste deelnemers zijn inmiddels ingeschreven voor een opleiding of een baan. Ze hebben weer een ritme in hun leven en structuur kunnen opbouwen.  De cursus bestaat uit 22 lesdagen en huiswerkopdrachten rond het zoeken naar een geschikte opleiding, het regelen van financiële zaken en het verkrijgen van de juiste ondersteuning.

Meer informatie: www.odibaan.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support