De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Bos en Lommer

Amsterdam, donderdag 29 april 2010

Activiteiten op de kaart!

In stadsdeel Bos en Lommer wordt er vandaag (29 april) een start gemaakt met het invoeren van buurtactiviteiten, trainingen, cursussen, vrijwilligerswerk en inburgeringtrajecten. Al deze activiteiten dragen er aan bij dat meer bewoners deelnemen aan het maatschappelijke leven in het stadsdeel. De website jekuntmeer.nl is daarvoor nog gebruiksvriendelijker gemaakt.

Er worden ontzettend veel activiteiten aangeboden in het stadsdeel Bos en Lommer maar bewoners en hulpverleners hebben geen goed overzicht. In de afgelopen weken heeft De Omslag hard gewerkt aan het aanpassen van de website jekuntmeer.nl. De website was oorspronkelijk bedoeld voor mensen met een beperking, op dit moment biedt de website een overzicht van activiteiten (sociale kaart) voor iedereen. In mei krijgen alle maatschappelijke organisaties van Bos en Lommer een training waarbij ze hun activiteiten direct in kunnen voeren op de website. Zo maken de organisaties samen een actuele digitale sociale kaart.

De nieuwe sociale kaart is er nog niet en hij is al ingehaald door de nieuwe ontwikkelingen. Per 1 mei 2010 gaat stadsdeel Bos en Lommer fuseren met de stadsdelen Westerpark, Oud-West en De Baarsjes. Wat gaat er dan met de website gebeuren? Het is de bedoeling dat Bos en Lommer het voorbeeld wordt voor andere stadsdelen en zal jekuntmeer.nl in de toekomst in steeds meer stadsdelen worden gebruikt.

Meer informatie
C:  Stichting De Omslag
A:  W.G. Plein 113, Amsterdam
T:  (020) 486 01 49
E:  griet@deomslag.nl
W: www.jekuntmeer.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support