De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Werken bij een uitgeverij

Amsterdam, maandag 3 augustus 2009

Met trots presenteerde uitgeverij Tobi Vroegh op 1 juli hun eerste prentenboek. In ‘Kwijtoppootjes’ vertelt schrijfster Kristien van der Kuil een bijzonder verhaal over een meisje dat met veel fantasie prima weet om te gaan met de opruimwoede van haar moeder.

Tobi Vroegh is een cliëntgestuurde uitgeverij die met haar uitgaven een brug wil slaan tussen de psychiatrie en de maatschappij als geheel. De uitgeverij wil zo bijdragen aan de emancipatie en participatie van mensen met een psychiatrische aandoening. Naast het nieuwe prentenboek heeft Tobi Vroegh sinds 2005 jaarlijks de bekende psychiatrie scheurkalender uitgebracht evenals diverse wetenschappelijke werken over psychiatrie, gedichtenbundels en romans. Mensen met een psychiatrische achtergrond en een vlotte pen blijken bijzonder waardevolle bronnen van informatie en creativiteit.
Bovendien vormt de uitgeverij zelf een veilige werkomgeving voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk bij deze uitgeverij, bijvoorbeeld als vormgever, fotograaf, dtp-er of redacteur, neem dan contact op met Tobi Vroegh. 

Meer informatie:

C: Lea van Geesink
T: (020) 618 19 68, 06-47 307 927
E: info@tobivroegh.nl
W: www.tobivroegh.nl


Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support