De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Traject Opleiding Ervarings Deskundigheid

Amsterdam, maandag 25 mei 2009

Doe meer met je ervaringsdeskundigheid!

Van september tot en met december 2009 organiseren het IGBP en Conquest bij de Hogeschool van Amsterdam weer een basiscursus in het kader van het Traject Opleiding Ervarings Deskundigheid (TOED). De cursus is bedoeld voor (ex) cliënten van de geestelijke gezondheidszorg die zich op professionele wijze willen inzetten voor hun medemens binnen de GGz.

Voor deelname aan de cursus is geen vooropleiding vereist. Het gaat er vooral om dat je ervaring hebt en levenswijsheid. Na afloop kun je je gerichter oriënteren op de arbeidsmarkt en jouw kennis over hulpverlening gebruiken als ervaringsdeskundige in diverse functies. Ook is het mogelijk na de basiscursus nog een aantal vervolgcursussen te volgen over bijvoorbeeld management van cliëntgestuurde projecten en het geven van voorlichting en consulten.

Tijd en kosten
De cursus bestaat uit 14 vrijdagen van 10.00 – 16.00 uur bij de Hogeschool van Amsterdam aan de Wibautstraat. Per week krijg je ongeveer twee uur huiswerk mee. Als je de cursus met goed gevolg afsluit inclusief presentatie van je portfolio, ontvang je een certificaat. De kosten bedragen 1100 euro per persoon, lesmateriaal, koffie en thee inbegrepen. Wellicht kom je via een cliëntenorganisatie of je uitkerende instantie in aanmerking voor financiering van de cursus. Het IGBP kan je hier nader over informeren.

Meer informatie
IGPB
T: (020) 620 47 41
E: igpb@igpb.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support