De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Opleiding tot facilitair medewerker

Amsterdam, maandag 13 april 2009

FACILITAIR MEDEWERKER WORDEN?

Wil jij gaan werken in de keuken of een magazijn, bij de technische dienst of als conciërge, voedingsassistent of receptionist? Dat kan, want de Academie voor Psychiatrie, onderdeel van ROC ASA Amsterdam, verzorgt jaarlijks een volwaardige, eenjarige opleiding tot facilitair medewerker speciaal voor mensen met psychiatrische beperkingen.

Je gaat een jaar lang één dag per week op vrijdag naar school, loopt 19 tot 24 uur per week stage en na je afstuderen ontvang je een erkend diploma. Van de afgestudeerden vindt een aantal een baan, anderen starten met een nieuwe opleiding. Voor allen geldt dat ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen in wat ze kunnen, willen en durven.

Voorlichtingsdagen
Wil je meer weten over de opleiding facilitair medewerker, kom dan op donderdag 16 april of donderdag 14 mei naar de voorlichtingsdag. Je bent dan van 09.30 – 11.00 uur van harte welkom bij ROC ASA, Zorg en Welzijn, Dongestraat 8 in Amsterdam.

Voor de opleiding facilitair medewerker, MBO niveau 2, heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Je wordt tot de opleiding toegelaten als je minimaal 10 jaar dagonderwijs hebt gevolgd en ouder bent dan 16 jaar. Het cursusgeld bedraagt 200 euro en aan boeken en readers ben je ongeveer 150 euro kwijt. De opleiding start op vrijdag 11 september 2009. Kijk ook eens op

Meer informatie:
W: www.academievoorpsychiatrie.nl
E: info@academievoorpsychiatrie.nl
T: (023) 536 06 66

De opleiding is een samenwerkingsproject van Stichting De Waterheuvel, Stichting de Omslag, Stichting HVO-Querido, GGZ AMC de Meren en de Academie voor Psychiatrie.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support