De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Opening lunchcafé Freud

Amsterdam, dinsdag 8 september 2009

Job Cohen opent lunchcafé Freud

Op donderdag 3 september opende burgemeester Job Cohen aan de Spaarndammerstraat 17 het nieuwe lunchcafé van restaurant Freud. Dat gebeurde nadat de burgemeester zelf zijn favoriete broodje had bereid: een broodje belegen Beemster met rucola en bietensla dat een vaste plek op de menukaart van lunchcafé Freud krijgt.

Dankzij het succes van restaurant Freud werd het tijd voor uitbreiding vonden de oprichters Gerda Hahn en Renske Kastelein. Zij wilden nog meer doen aan het nijpende tekort aan werkplekken voor mensen met psychiatrische klachten. Renske: “Mensen met bijvoorbeeld schizofrenie of manische depressies kunnen onder begeleiding uitstekend functioneren. In ons restaurant hebben ze ruimschoots bewezen dat ze veel te bieden hebben. Met het lunchcafé erbij kunnen nu nog meer mensen uit de doelgroep aan de slag.”

Medewerkers gezocht
Lunchcafé Freud is een dagzaak met terras waar gasten terecht kunnen voor ontbijt, koffie, lunch en tapas. Voor deze hippe en trendy zaak is Freud nog op zoek naar medewerkers. Naar mensen met psychiatrische klachten die in een nieuwe, verfrissende omgeving aan de slag willen in de bediening of bijvoorbeeld als afwasser of hulpkok. Lijkt het jou wel iets om gasten te verwennen met heerlijke dagverse biologische gerechten dan ben je van harte uitgenodigd kennis te komen maken met leerwerkbedrijf Freud!

Meer informatie:
T: 020 - 688 55 48
C: Nienke of Martin
E: info@restaurantfreud.nl
W: www.restaurantfreud.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support