De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ik ben Alles: ambassadeur van Amsterdamse dak- en thuislozen

Amsterdam, woensdag 23 december 2009

Ik ben Alles

‘Hallo. Goedendag. Ik ben alles. Ik ben Amsterdammer nummer één. Ik ben moslim nummer één. Ik ben christen nummer één. Ik ben jood nummer één.’ Aldus Ik ben Alles gezeten op een grote rode letter ‘I’ op de startpagina van zijn website.

Ik ben Alles, alias Youssef, is ambassadeur van Belangenbehartiging van Amsterdamse dak- en thuislozen. Twintig jaar geleden heeft hij bewust gekozen voor een leven op straat. ‘Op straat zie je alles. Hoor je alles. Op straat ben je vrij. Ik ben geboren in Algerije. Als kind droomde ik van een stad waar heel veel gaten in zaten. Ik fantaseerde daarover. Dat leek me zó mooi… Op een dag belandde ik in Amsterdam. Deze stad bleek barstenveel gaten te hebben.’

Hij is graag in het Beatrixpark, tussen de bomen en planten. Daar mediteert hij en verzamelt energie om de dag te beginnen. Daarna trekt hij erop uit, de straten in. Hij vertoeft het liefst in negentiende-eeuwse buurten.

Op Youssefs website staan onder andere filmpjes, en bezoekers van de site kunnen hem vragen stellen. Ik ben Alles antwoordt via een webcam. Zijn advocate heeft ook een bericht geplaatst:

Ik ben je advocaat, Marijke Hersman. Ik heb een beschikking binnen van de rechtbank en je hebt recht op 95,-. Wat moet ik doen?

 Youssef:

         Doe wat recht is. Misschien de helft voor jou en de helft voor mij?

Ene Dudaki schrijft:

Beste Alles,weet jij een oplossing voor emotionele of mentale blokkades, zoals terugkerende gedachtes die me weerhouden in het moment aanwezig te zijn?

Youssef krijgt een palet aan vragen voorgeschoteld. Op alles heeft hij een antwoord.

Meer informatie:
www.ikbenalles.nl 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support