De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Fifteen op zoek naar 15 enthousiaste leerlingen

Amsterdam, maandag 16 februari 2009

Jaarlijks worden door het restaurant Fifteen jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid tot kok, niveau 1 en 2. Het succesvolle concept van Fifteen is gebaseerd op Jamie Oliver`s Restaurant Fifteen in Londen. In mei dit jaar begint alweer de zesde lichting voor vijftien tot twintig jongeren.

Succesvolle vijfde groep
De vorige, vijfde, groep heeft het alweer geflikt. Twaalf van hen zijn in staat geweest om hun SVH niveau 1 in de wacht te slepen! Na een roerige start van vallen en opstaan, staan ze klaar voor de tweede fase.

Stichting Kookdroom
Fifteen werkt samen met Stichting Kookdroom om jongeren tussen de 16 en 24 die, door verschillende oorzaken, weinig kans maken op de huidige arbeidsmarkt een nieuwe kans verdienen. Deze jongeren worden opgeleid tot kok en zo geïnspireerd tot een fantastische vervolgcarrière in de restaurantwereld. Zij krijgen een unieke kans om het koksvak te leren door middel van een combinatie van school en praktijkervaring. Lessen aan een reguliere koksschool worden aangevuld met stages bij top restaurants zoals Krasnapolsky, Vis aan de Schelde, de Compagnon, Vermeer en natuurlijk uiteindelijk restaurant Fifteen Amsterdam.

Voorwaarden
tussen de 16 en 24 jaar oud
wonend in Amsterdam
gemotiveerd
passie voor de keuken
flexibiliteit (onregelmatige werktijden)

Ben je geïnteresseerd, meld je dan hier aan.
 
Let op! Je kan je inschrijven tot 31 maart 2009.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support