De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

DAC De Tour wint Alliantie Trofee

Amsterdam, dinsdag 10 maart 2009

Dagactiviteitencentrum De Tour van stichting HVO-Querido heeft begin februari de RIBW Alliantie Trofee 2009 gewonnen. Deze prijs wordt tweejaarlijks tijdens een landelijk evenement van RIBW Alliantie uitgereikt aan het meest vernieuwende project binnen alle RIBW’s in Nederland.

DAC De Tour won de eerste prijs omdat het nagenoeg uitsluitend met ervaringsdeskundige vrijwilligers werkt. En van alle DAC’s van HVO-Querido haalde De Tour bovendien de hoogste productiecijfers en het laagste ziekteverzuim, aldus RIBW Alliantie, de koepelorganisatie van alle 24 regionale instellingen voor beschermende woonvormen in Nederland.

Cliëntgestuurd

Dagactiviteitencentrum De Tour biedt zoals ieder DAC ontmoeting, dagactiviteiten, training en arbeidsrehabilitatie aan mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Vernieuwend is dat De Tour cliëntgestuurd is. Alles wat er gebeurt, wordt door cliënten zelf bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd. Bezoekers kunnen zich onder meer bezighouden met ontspanning en sociale contacten, hobby en creativiteit, educatie en vrijwilligerswerk.

Informatie

T 020 - 614 20 19
W www.ribwevenement.nl
W www.hvoquerido.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support